HongKong GameGear Zone

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4484|回復: 4

極新手開箱-ROCCAT RYOS MK GLOW紅軸(有大量圖) 歡迎進內~洗版行動(?)

新手上路

成日用D cheap cheap鍵盤. 見個鍵盤玩到壞壞地咁.
終於的起心肝.
去搵魔鬼SIR買左第1隻機械鍵盤 --ROCCAT RYOS MK GLOW紅軸
我就最鍾意大大隻既鍵盤,護腕墊設計,有得放低隻手.舒舒服服.

唔係講笑.買果陣都怕唔夠位放

•一打開.不得了.
精美的ROCCAT標誌.會唔會太型

•再打開.見到真身.

•撕開保護貼紙.大大隻ROCCAT標誌

•真係唔係講玩笑.又長又闊. 仲多左五個巨集鍵
長約50CM
闊約23CM

•雖然無兄弟MK PRO咁正有得玩燈. 但係就咁睇都唔差架.

•紅軸

程式方面:
•多國語言

•當然巨集功能唔少得.

同場加映小弟既ROCCAT RYOS MK GLOW + G502

如有問題,請多多見諒. 歡迎提出意見修改.

回復

版主

ROCCAT 開箱文有著數, 最高點激送你

開箱roccat 機械鍵盤 奬品
roccat kone[+] + sota mousepad
回復 支持 1 反對 0

12萬

管理員

支持支持,  現在人比較少, 但總有一天會多人~~
回復 支持 1 反對 0

高級會員

what?
how much is that?
回復 支持 反對

新手上路

米其林 發表於 2014-11-22 19:03
what?
how much is that?

ROCCAT RYOS MK GLOW紅軸  $1190
回復 支持 反對