gunbuster363 發表於 2013-8-17 01:01:03

搵平平地的Cherry MX Red Keyboard

Hi 咁多位我新來的
最近因為工作需要想找個好打D的KB

買左隻CHERRY MX BROWN不過想找隻輕手D

有冇D平平地AROUND 600-750左右的CHERRY MX RED KB?

唔想買DUCKY 2108因為唔想見到字碼....同埋因為長期放OFFICE不想太引人注意, 最好普普通通冇咩花臣冇背光...費事比人偷

Thank you咁多位大俠 這對我很重要

sv_sti 發表於 2013-8-17 01:28:58

我睇到錯曬@@~SORRY

係DUCKY DK2108 紅軸 / HK$599
CHERRY G80-3800 紅軸 / HK$550.

gunbuster363 發表於 2013-8-17 01:32:20

茶軸唔得呀魔鬼SIR........我隻玻璃手黎架

G80-3000好似OK 有冇紅?

raisin 發表於 2013-8-17 12:11:38

gunbuster363 發表於 2013-8-17 01:32

同款紅軸係G80-3494

98a 發表於 2013-8-17 23:50:54

sv_sti 發表於 2013-8-17 01:28
我睇到錯曬@@~SORRY

係DUCKY DK2108 紅軸 / HK$599

其實G80-3500 同 G80-3850 有咩分別??

sv_sti 發表於 2013-8-18 00:08:39

98a 發表於 2013-8-17 23:50
其實G80-3500 同 G80-3850 有咩分別??

G80-3800 冇綱板
G80-3850 有綱板

raisin 發表於 2013-8-22 12:02:05

gunbuster363 發表於 2013-8-17 01:32

玻璃手用無鋼板會好D...
G80-3494 / G80-3800 紅軸...
頁: [1]
查看完整版本: 搵平平地的Cherry MX Red Keyboard